Portfolio

Coop Lubbers


Full colour wrap Carver


Soms is het gewenst om zo dicht bij een bedrijfskleur te komen als mogelijk. Een paar tinten verschil en het klopt gewoon niet meer met het merk. Coop Lubbers heeft daarom ook gekozen om niet een standaard kleur uit de waaier te kiezen, maar de exacte kleur uit de printer te laten rollen.

Heb jij deze flitsende verschijning al in Groningen zien rijden?Viro Zwolle


Peesdoek in aluminium frame


Een beetje aankleding op kantoor is natuurlijk altijd goed. De hele dagen tegen kale witte muren aankijken doen ze zelfs in het ziekenhuis niet meer.

Viro in Zwolle heeft van onze diensten gebruik gemaakt om een wandvullend doek te laten plaatsen. Dit doek heeft rondom een pees, welke in een strak aluminium profiel geplaatst wordt.


De afbeelding op dit doek is zelf aangeleverd, wat het geheel natuurlijk nog wat leuker maakt. Maar mocht je zelf niet zo creatief zijn, kunnen wij dit voor je vormgeven. Een strakke print of een hoge resolutie foto; er is veel mogelijk met dit mooie product.

G. Pikkert Stucadoorsbedrijf


Spandoek | frame | ledkoof


Op het nieuwe pand van Gerard Pikkert hebben we, al zeggen we het zelf, een superstrakke combinatie mogen monteren.
Een mooi mat-zwart gepoedercoat buizenframe, gecombineerd met een strak zwart spandoek. Dit afgemonteerd met kleine maar erg sterke StormFix elastieken. Om het af te maken zijn er LED-koven gemonteerd, waardoor de doeken ook in het donker goed zichtbaar zijn.


Om door een ringetje te halen, toch?

Bekijk recente projecten...